Over mij

Sinds begin 2011 ben ik actief in de fitnessbranche en benader ik verscheidene onderwerpen hieromtrent vanuit de wetenschap. Gewapend met een sterke academische achtergrond en een flinke dosis leergierigheid deel ik sinds 2014 op deze blog mijn opgedane kennis. Mijn passie ligt bij de moleculaire sportfysiologie en hier zullen dan ook de meeste van mijn blogposts over gaan. Ook heb ik een Engelstalige blog, deze is te vinden op https://peterbond.org.

Naast de fitnessbranche ben ik ook actief in de informaticasector als software engineer en ben ik mede-eigenaar van Android Health Clinic, de enige kliniek in Nederland gespecialiseerd in testosterongerelateerde klachten. Ook werk ik als klinisch onderzoeker aan de HARNAS-trial onder de Anabolenpoli.

Je kunt contact met mij opnemen via het formulier hier.
Ook heb ik een LinkedIn-profiel.

Publicaties

8 Antwoorden op “Over mij”

 1. Beste Peter,

  Je hebt mooie informatieve stukken op je website. Compliment!
  Mijn aandacht voor je site werd gewekt doordat je een van mijn commentaren hebt geliked in een LinkedIndiscussie en door een verwijzing naar je site door Hans Kroon.
  Ik denk dat ik er wel vaker op zal kijken.

  met sportieve groet,

  Anneke Palsma

  • Peter

   Hoi Karel,

   Er is een RSS feed (http://peterbond.nl/feed/). Facebook heb ik helaas niet, maar ik overweeg het voor in de toekomst. Ben wel van plan om binnenkort een optie toe te voegen om je in te schrijven voor een nieuwsbrief. Ga binnenkort weer een beetje leven blazen in de blog.

   Groet,
   Peter

 2. Beste Peter,

  Goed artikel heb je geschreven over betaine.

  Ik was verrast over de duidelijke en onderbouwde uiteenzetting van betaine.

  Is het mogelijk om me aan te melden voor een nieuwsbrief?

  Met vriendelijke groet,

  Odette van Eden
  Docente Gezondheidskunde
  Vitaliteitstherapeut

  • Peter

   Hoi Odette,

   Dankjewel!

   Helaas geen nieuwsbrief; ik schrijf daar (momenteel) te weinig voor, maar staat wel op de planning voor als ik weer wat meer stukjes ga schrijven.

   Groet,
   Peter

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>